Клои Кардашијан родиће дјевојчицу

Агенција
Клои Кардашијан родиће дјевојчицу

Клои Кардашијан, која одбројава ситно до рођења свог првог дјетета, које ће добити са седам година млађим кошаркашем Тристаном Томпсоном, фановима је тек сад открила да носи дјевојчицу.

Иако се већ неколико седмица, прије њене потврде, шушкало да беба стиже на свијет, сестра славне старлете Ким није жељела да се оглашава овим поводом све док на свом "Инстаграму" није објавила фотографију трудничког стомачића.

Тако је послије неколико мјесеци ћутања и скривања одјећом будућа мама показала свој труднички стомак и признала да ће добити дијете.

Како вријеме полако пролази, тако и трудноћа Клои Кардашијан полако одмиче, па је дошло вријеме и да са фановима подијели најслађу "тајну" сваке будуће маме - да ли је беба дјечак или дјевојчица. Иако је и сама била изненађена, Клои је признала да носи дјевојчицу.

- Нисам ово очекивала, била сам увјерена да носим дјечака. Чак сам свима и говорила да ћу родити дјечака. Не знам како ћу се прилагодити чињеници да је заправо у питању дјевојчица - искрено је признала ријалити звијезда својим сестрама, као и јавности.

И док су остале чланице породице биле одушевљене, Клои није могла да сакрије колико је збуњена, а у неку руку и разочарана што неће постати мама дјечака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана