Кевин од Бритни тражи 60.000 $ мјесечно да одгаја дјецу

Агенције
Кевин од Бритни тражи 60.000 $ мјесечно да одгаја дјецу

Након што је годинама од своје бивше супруге, поп пјевачице Бритни Спирс мјесечно добијао око 20.000 долара алиментације за њихове синове, Кевин Федерлајн сада је одлучио да утростручити тај приход, па од пјевачице захтијева 60.000 долара мјесечно да би одгојио дјецу “како треба”.

Пар заједно има синове Џејдена Џејмса (11) и Пона Престона (12). Федерлајн тврди да је Бритни своју зараду у посљедње вријеме поново повећала. Истиче да је због тога створена “екстремна неједнакост” у начину живота какав њихови синови имају када живе код њега, од оног када посјећују мајку.

Пјевачица се од Федерлајна развела 2007. године, а алиментацију му плаћа и даље, иако он има нову жену с којом има дјецу. Бивши плесач наводи да зарађује око 3.000 долара мјесечно и да му то није довољно да њихове синове одгаја како треба.

У документима које је доставио суду открио је и да његова бивша жена живи сама у вили од 1.200 квадрата која се налази на имању од 8,5 хектара, има лифт, собу за играње, кино-дворану и подрум са 3.500 винских боца.

Уз то, посједује и додатну кућицу за базен од стотињак квадрата, те воћњак, простор за спа, тениско игралиште и голф терен. 

Како истиче Федерлајн, он живи са својом новом супругом и двојицом синова из брака са Спирсовом, али и кћерком Пејтон Мари и сином Џорданом које је добио с Викторијом Принц. И док им он не може претјерано пружити, Бритни, како стоји у документима, синовима нуди безброј погодности, од дадиље, преко приватних кувара, учитеља и других чланова особља, те им купује најбоље играчке, а он се с тиме не може носити.

Федерлајн такође, из трогодишње везе с глумицом Шар Џексон, има сина Калеба Мишела и кћерку Кори Мадисон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана