Кембел: Досадио ми је

Агенције
Кембел: Досадио ми је

Супермодел Наоми Кембел и њен готово двоструко млађи одабраник Лијам Пејн (25) више нису заједно, а Наоми је наводно све скупа престало да буде занимљиво.

Бивши члан бој бенда “One Direction” Лијам Пејн освојио је прије неколико мјесеци Црну пантеру те је пар четири мјесеца био у романтичној вези. Ипак, чини се да је готово двоструко старијој Наоми Кембел било доста те је одлучила да прекине њихов однос.

- Досадио јој је и одлучила је да оконча све то прије него што ствари постану озбиљније. Не жали ни за чим - рекао је извор близак Наоми, док неки други британски медији преносе помирљивију верзију цијеле приче, у којој се пар растао споразумно те да су једноставно закључили да је то то и да нема љутње ни замјерања ни­ с једне стране.

Иако нису објавили ниједну заједничку фотографију посљедњих мјесеци, Наоми и млади Лијам ухваћени су у неколико наврата од стране фотографа, а недавно су се забављали на заједничком излету у Хонгконгу, гдје су се понашали попут заљубљених тинејџера. 

Пејн је прије Наоми био у вези с британском пјевачицом Шерил Кол с којом је добио и сина Бера, а због разлике у годинама између младог пјевача и Наоми, обоје су се прије неколико мјесеци нашли на удару критика након откривања њихове, сад већ завршене везе. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана