Карлеуша купује вилу од милион евра

Агенције
Карлеуша купује вилу од милион евра

Јелена Карлеуша и Душко Тошић постаће поносни власници некретнине у Пекингу коју ријетко ко себи може да приушти.

Откад је њен супруг, познати српски фудбалер Душко Тошић, потписао двоипогодишњи уговор са кинеским клубом Гванжу РФ, Јелена не престаје да трага за савршеном некретнином у којој ће она и њихове кћерке Атина и Ника уживати када год отпутују код Душка.

Јелени је досадило да одсједа по хотелским собама, а будући да је сасвим извјесно да ће Душко наредне двије и по године живјети у Кини, логично је било да купе и кућу. Недавно је приликом посјете супругу у Пекингу ангажовала најбољу агенцију за некретнине, те агентима јасно ставила до знања какав дом жели.

- Осим спољашњег и унутрашњег базена, певачица је инсистирала на томе да свака соба има своје купатило, да вила поседује собу гардеробер, као и посебну собу за њене ципеле, торбе и многе друге ствари. Када су све ставили на папир, агенти су јој рекли да ће таква вила коштати око милион евра - испричао је извор близак породици Тошић.

Душко Тошић није хтио да се претјерано мијеша својој супрузи у избор некретнине јер је њему одавно свеједно гдје ће преноћити након напорних тренинга и утакмица, који су му свакодневица.

- Али, као сваки мушкарац који жели да својој лепшој половини и кћеркама испуњава жеље које су у домену његових могућности, срећан је уколико у томе успе - казао је извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана