Kanesko: Rodrigez vara Džej Lo

Agencije
Kanesko: Rodrigez vara Džej Lo

Bivši bejzbol igrač Hose Kanesko oglasio se na "Tviteru" tokom vikenda kada su latino diva Dženifer Lopez i bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez, koji su u vezi već dvije godine, objavili vijest da su se vjerili.

Kanesko tvrdi da Aleks sve vrijeme vara Džej Lo sa njegovom bivšom suprugom.

- Gledam emisiju "The World of Dance " kako Džej Lo priča o Aleksu Rodrigezu. Da li ona zna da je vara sa mojom bivšom ženom Džesikom? Jadna žena, ona nema pojma ko je on zapravo - napisao je Kanesko.

Kanesko je takođe poručio Rodrigezu da treba da bude pošten i da je vrijeme da prestane s prevarama i spletkama.

- Aleks, prestani da budeš đubre i prestani da varaš Dženifer - napisao je Kanesko u još jednoj objavi.

Na kraju je dodao da je spreman da se podvrgne detektoru laži da bi dokazao da je to što govori 100 odsto istinito.

Kanesko dalje tvrdi da je prisustvovao telefonskom pozivu prije nekoliko mjeseci kada je Aleks navodno zvao njegovu bivšu suprugu.

Valja pomenuti da je Kanesko bio optužen na godinu uslovne kazne nakon što je 1997. godine fizički napao suprugu Džesiku nakon proslave rođendana njihove kćerke.

Par je objelodanio vjeridbu postavivši fotografije vjereničkog prstena na društvenim mrežama.

- Rekla je "da" - napisao je Rodrigez na "Tviteru", uz znak srca i fotografiju na kojoj drži pjevačicinu ruku na kojoj se vidi veliki dijamant. Lopezova je postavila istu fotografiju na "Instagramu".

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez oboje imaju djecu iz prethodnih brakova. Lopezova ima 11-godišnje blizance Maksimilijana Davida i Emu Maribel, a Rodrigez ima dvije kćerke - desetogodišnju Elu Aleksander i 14-godišnju Natašu Aleksander.

- Naša djeca dobro se slažu, oboje smo iz Njujorka, oboje Latinoamerikanci, oboje u četrdesetima, stvarno uživamo u životu, ali ona je zaista jedno od najimpresivnijih i najpametnijih ljudskih bića koje sam sreo - rekao je Rodrigez svojevremeno za jedan časopis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana