Кајли Џенер у другом стању

Agencije
Кајли Џенер у другом стању

Вијест да је најмлађа чланица Кардашијан/Џенер породице, Кајли Џенер трудна и да очекује прво дијете са дечком Трависом Скотом изазвала је много пажње јавности.

Вијест је прво потекла са портала ТМЗ, али информацију су убрзо потврдили и други портали као што су "Пипл" и "Билборд". Како страни медији истичу, до ове информације су дошли захваљујући бројним изворима који тврде да је Кајли трудна већ неко вријеме.

Извор близак ријалити звијезди тврди да је млада Кајли почела да прича себи блиским особама о трудноћи прије мјесец дана. То су потврдили и извори блиски будућем оцу. Они наводе да је репер недавно присуствовао журци на којој је причао да он и Кајли очекују дијете и да ће му се живот ускоро драстично промијенити. Поједини портали преносе и да је Кајли већ у четвртом мјесецу трудноће, али и да су будући родитељи сазнали да чекају девојчицу. Занимљиво је и то што је на посљедњој фотографији коју је објавила, ријалити звијезда позирала у широкој мајици која је покривала њен стомак, на шта многи гледају као на још један доказ о трудноћи. На "Инстаграму" је објавила цртеж на коме се види Кајли у загрљају са дјевојчицом која невјероватно личи на њу. Међутим, нико из породичног ПР тима није званично потврдио, али ни демантовао ову причу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана