I zvanično: Megan je najlepša u kraljevskoj porodici

Agencija
I zvanično: Megan je najlepša u kraljevskoj porodici

Megan Markl još nije zvanično dio britanske kraljevske porodice, a već je osvojila laskavu titulu: najatrktivnija dama među plemkinjama. Tako je američka glumica za vrlo kratko vremena osvojila i simpatije, ali možda i potencijalne neprijatelje jer je iza sebe ostavila mnoge upečatljive dama britanske kraljevske scene.

Za početak Megan je prešišala Kejt Midlton čija su slava i popularnost bili netaknuti dok se princ Hari nije vjerio. Iza nje su i plemkinje Zara Filips, princeze Beatris i Eugenija.

Tu je na scenu stupila atraktivna američka glumica.

A izbor je pao Megan na osnovu "zlatnog presjeka" - proračuna koji određuje u raznim oblastima pojmove najbliže savršenstvu i ovaj sistem mjerenja uveli su još stari Grci. Ovaj metod je najčešće korostio i Leonardo da Vinči za slikanje svojih remek dijela.

Njen nos smatra se najbližim savršenstvu, a razmak između očiju i rastojanje od korena nosa uklapa se u idealne proporcije.

Hirurg dr Džulijan Desilva objasnio je "Daily Mail" je da u poređenju kontura lica ovih plemkinja Mega ima ukupno 87,4 poenat. To je, prema njegovom mišljenju, egzaktna skala kojom se utvrđuju neke razmjere.

"Megan ima odličnu bradu, proporcije njenog lica su skoro savršene. Kejt, na primjer ima odličnu razmjeru između nosa i usana, a ima slabiju vilicu i bradu. Zato je Megan odnijela pobjedu", kaže dr Desilva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana