Хари и Вилијам завољели маћеху

Глас Српске
Хари и Вилијам завољели маћеху

Камила Паркер Боулс дуго је била омражени члан британске краљевске породице.

За обичне људе она је била кривац за распад брака Дајане и Чарлса. Принчеви Хари и Вилијам никада нису могли поднијети Камилу. Ипак, једна нова књига показала је да односи под кровом Бекингемске палате и нису тако лоши, посебно између Дајанине дјеце и њихове маћехе.

Испод плашта романтике најпознатијег брака наше епохе дешавало се много тога о чему јавност ништа није знала.

- Било нас је троје у том браку. Помало претијесно - изјавила је Дајана у једном интервјуу пред своју смрт.

Поменута “трећа” особа у браку Дајане и Чарлса била је Камила Паркер Боулс, дугогодишња принчева љубавница. Њом се Чарлс оженио осам година након смрти супруге, а том помало мучном вјенчању присуствовали су мимо своје воље и принчеви Хари и Вилијам. Ни тада нису скривали да Камилу једноставно не подносе.

Ипак, времена се мијењају и принчеви данас другачије гледају на своју маћеху. О томе принц Хари говори у својој новој биографији, ауторке Анђеле Левин.

- Камила и ја смо увијек некако били близу једно другог. Мој брат такође. Ми је волимо изнад свега. Она није луда маћеха и одлично игра улогу у којој се налази. Није нас повриједила, а могла је да то уради. Она је чудесна жена. Најважније од свега она је Чарлса учинила срећним - каже Хари.

Они који познају дешавања у Бекингемској палати тврде да је Камила поново ујединила краљевску породицу и да ње извукла оно најбоље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана