Глумица зарадила тужбу због накита

Агенција
Глумица зарадила тужбу због накита

Звијезду култне серије "Секси и град" и модну икону Сару Џесику Паркер тужила је дизајнерка накита Кет Флоренс јер није промовисала њену линију дијамантског накита, за шта је била плаћена 7,5 милиона долара.

Усред премијере филма Саре Џесике Паркер "Плава ноћ", који се приказује на "Трибека филмском фестивалу" и промоције нове колекције вјенчаница "SJPxGilt", глумица се бави вишемилионском тужбом.

Флоренсова је ове седмице на федералном суду у Њујорку саопштила да је глумици платила пет милиона долара у ратама и исплатила 10 одсто од продаје накита, што свеукупно износи 7,5 милиона долара.

Дизајнерка је такође изјавила да је Паркерова промовисала колекцију накита у јесен 2016. године, када је колекција први пут изашла, али да је недуго након почетка споразума сва добронамјерна сарадња престала.

Наводно је Сара Џесика Паркер требало да присуствује представљањима колекције, али глумица све до почетка догађаја није јавила вријеме када би могла да присуствује представљању накита, због чега је све отказано.

- Тај датум и вријеме нису одговарали за вечерње представљање производа које је било планирано и било дио уговорних обавеза. Упркос томе, оптужена је одбила да пружи алтернативне вечерње термине или датуме - написала је у тужби Флоренсова.

Дизејнерка тужи Паркерову због кршења уговора и непажње и погрешног представљања. Она тражи одштету за трошкове производње линије са Паркеровом и компензациону одштету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана