Глумица објавила да болује од рака: Болест нападам хумором

Глас Српске
Глумица објавила да болује од рака: Болест нападам хумором

Глумица Џулија Луис Драјфус отворено говори о најтежим данима у животу и борби са раком. Рекла је да током тешких дана након дијагнозе коју је добила прошле године у децембру одбијала да допусти да је црне мисли прогутају иако је била уплашена јер није знала какав ће резултат на крају бити.

У тренуцима када јој је било тешко дијелила је с фановима сваки корак кроз борбу с болешћу и често истицала да она има невјероватну подршку свих драгих људи.

“Нисам размишљала да ли ћу сутра умријети. Нисам допустила мојим мислима да уопште оду тамо иако сам се тога бојала највише. У таква стања сам упала само на тренутак”, рекла је.

Звијезда хумористичке серије “Потпредсједница” објавила је да је обољела од рака дојке само дан након додјеле награда Еми, на којој је ушла у историју као најнаграђиванија глумица досад.

“Знате ли како морате држати јако уско узде кад коњ галопира? Тако сам се ја осјећала и чврсто сам држала узде. Имала сам јако тешку годину, али успјела сам проћи кроз то”, рекла је за Њујорк тајмс.

Глумица (57) тврди да је прво жељела да њена борба против рака остане приватна, али због тога што је морала тражити слободно са снимања одлучила је то сама да објави у вијестима.

“Нормално не бих јавно подијелила такву приватну ствар, али одлучила сам да болест нападнем с дозом хумора и јако ме изненадила подршка и реакција”, додала је позната глумица, која се вратила на сет политичке комедије почетком ове године.

Након што је одрадила посљедњу хемотерапију, глумица се вратила на посао, а недавно је први пут проговорила о борби с раком дојке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана