Гавриловић: Мушкарци су ми увек прилазили на исти начин

Глас Српске
Гавриловић: Мушкарци су ми увек прилазили на исти начин

Глумица Јелена Гавриловић открива да јој се јачи пол увијек удварао на исти начин, док је она, каже, увијек бирала своје мушкарце.

- То је тако. Не знам да ли имам толико самопоуздања, али очигледно ту нешто није у реду. Можда су ме се плашили? Шалим се. Такав утисак одајем... Исто као и тај лик који играм, баш је необично. Чудно је да сад ја објасним људима да то нема никакве везе са мном - изјавила је Јелена.

Глумица је прокоментарисала и изазовну одјевну комбинацију и голишаву сцену из серије "Немањићи - рађање краљевине", која је подигла све фанове на ноге.

- Људи су видели оно што су желели да виде, али видели су и оно што су видели. Евдокија је отерана са двора у спаваћици. Тако да, ја сам то одиграла тако, баш како је редитељ тражио, баш како кажу и наши историчари. Ја мислим да је то јако лепа сцена, мени лично јако драга - истакла је она.

Ова атрактивна глумица каже да је свакој жени данас, без обзира на то да ли је позната или не, тешко да нађе адекватног мушкарца. Присјећајући се својих тинејџерских дана, Јелена је истакла да се током средње школе борила са, како каже, великим проблемом.

- Све девојчице када имају 15-16 година, када нагло одрасту, то им буде необично, па се питају зашто си највиши у разреду, зашто су ти руке тако дугачке. То су нормални комплекси који прате младе жене у сазревању и одрастању. Била сам несигурна и мислим да се због тога бавим глумом - испричала је Јелена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана