Форбс: Она је најплаћенија глумица у Холивуду

Агенције
Форбс: Она је најплаћенија глумица у Холивуду

Магазин Форбс је објавио која глумица је успjела да оствари највећу зараду прошле године, а резултат ће вас можда изненадити.

Након фантастичне Еме Стоун, која је прошле године проглашена најплаћенијом глумицом највише захваљујући успjеху мјузикла "Ла Ла Ланд", америчка глумица Скарлет Јохансон је преузела ову завидну титулу, пише аустралијски Њуз.цом.


Скарлет Јохансон је освојила прво мjесто на годишњој Форбсовој листи најбоље плаћених глумица у Холивуду. Звijезда филма "Осветници" (Avengers), која чак није била на прошлогодишњој листи ни у првих десет, успјела је да освоји своју суперхеројску зараду од 40 милиона америчких долара у 2017. години.

Јохансонова је глумила Црну Удовицу у овогодишњем блокбастеру "Осветници: Рат бескраја" (Avengers: Infinity war), и како је познато, поново ће имати исту улогу у наставку који слиједи 2019.

У међувремену, Ема Стоун није успела да се котира у првих 10 за 2018. годину, али са процијеном богатства од више од 28 милиона долара, мислимо да је сигурно задовољна успјехом својих пројеката.

Анђелина Џоли заузела је друго мјесто на овогодишњој Форбсовој листи, са зарадом од 28 милиона, од којих је већина везана за њену улогу у предстојећем наставку за филм "Грдана: Зла вила".

Џенифер Анистон је трећа, захваљујући серији уговора (укључујући Smatrwater, Eveeno и Emirates) на основу којих је зарадила 19.5 милиона долара.

Риз Видерспун, Мила Кунис, Џулија Робертс, Кејт Бланшет, Мелиса Макарти и Гал Гадот се такође налазе у првих десет на листи коју је објавио Форбс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана