Елвисова кћерка остала без богатства

Агенције
Елвисова кћерка остала без богатства

Изгледа да за Лису Мари Присли, једину кћерку славног краља рокенрола Елвиса Прислија, ускоро неће доћи бољи дани јер тврди да је њен бивши менаџер потрошио 100 милиона долара које је наслиједила од очевог богатства.

Према новим судским документима, Лиса Мари (50) оптужила је да ју је Бари Сигел годинама увјеравао да су њене финансије “на сигурном и у добром стању”, а права је истина да је захваљујући његовим лошим одлукама и инвестицијама фондацију од 100 милиона долара свео на тек 14.000 долара, укључујући и улагање у компанију која је имала лиценцу за “Америкен ајдол”, а која је банкротирала.

Да је Сигел приказао право финансијско стање Прислијевој, те ограничио трошење прилива у фондацију, она би данас живјела веома лијепим животом с годишњим буџетом од милион и по до два милиона долара. На тај износ Сигелова накнада износила би између 40 и 50 одсто њеног годишњег буџета, на шта она не би пристала да је имала увид у стварно стање.

Уз све то, оптужује Сигела због ликвидације прихода фондације након што је њена инвестиција у “Америкен ајдол” неславно пропала, због чега се није прилагодила новом начину живота, наводећи да је на његову препоруку потрошила дупли износ годишњег доприноса.

Ни Сигел њој није остао дужан, па јој је узвратио на оптужбе уз тврдње да су проблеми с новцем настали због њеног прекомјерног трошења. Стога путем суда тражи 800.0000 долара накнаде због проблема које му је њена тужба проузроковала у пословању.

Ко је или није у праву, сасвим је сада свеједно, јер силног богатства, које је наслиједила захваљујући свом оцу, Лиса Мари Присли више нема.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана