Dženifer priznala da pati za Darenom

Dženifer priznala da pati za Darenom 05.03.2018 09:04 | Agencija

Holivudska glumica Dženifer Lorens otvoreno je govorila o raskidu sa rediteljem Darenom Aronofskim, sa kojim je bila dvije godine u vezi.

Veza holivudske glumice Dženifer Lorens i reditelja Darena Aronofskog započela je u oktobru 2016. godine na snimanju filma "Majka!", u kojem je ona glumila. Nakon što su pojedini tabloidi pisali da su se vjerili, u novembru 2017. godine stigla je vijest da je slavni par prekinuo svoju vezu, a niko od njih nije bio raspoložen da govori o detaljima raskida.

Džen, koja je sarađivala sa Darenom, ipak je progovorila.

- Uletio je, izabrao me (za ulogu u "Majci") i onda ostavio. Sve to je trajalo oko sat, sat i po vremena, a ja sam tada pomislila: "Baš je seksi" - pričala je ona.

Oskarovka kaže da je Darena bilo teško osvojiti mjesecima prije nego što su otpočeli vezu.

- On je igrao igru "teško osvojivog" otprilike devet mjeseci, možda čak i duže, što me je ubijalo - iskreno govori Lorensova.

Glumica je otkrila da su zapravo bili u vezi dvije godine, iako su mnogi mislili da je njihova romansa trajala kraće.

- Mislim, ako brojimo sve, zajedno smo bili dvije godine. Još uvijek ga puno volim - dodaje ona.

Dženifer je prije toga bila povezivana sa kolegama Majklom Fasbinderom i Nikolasom Houltom, dok je Daren bio vjeren sa Rejčel Vajs, ali su se 2010. godine razišli, poslije devet godina veze.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica