Džejson Momoa najzgodniji

Agencije
Džejson Momoa najzgodniji

Zvijezda filma “Akvamen” Džejson Momoa našao se na vrhu liste 100 najljepših muškaraca, dok je na posljednjem mjestu Leonardo Dikaprio.

Listu za 2018. godinu sastavio je Ti-Si Kendler koji je već proglasio francusku manekenku Tilan Blondo (17) najljepšom ženom prošle godine.

Ova proglašenja najljepših započela su 1990. godine, a zasnivaju se na prijedlozima javnosti. Osim toga, organizatori se hvale da je riječ o “najraznolikijim” izborima, a video-snimci sa pobjednicima pregledani su dva miliona puta u dva dana.

Momoa (39) je oženjen Lisom Bonet (51) od 2005. godine, a zajedno imaju dvoje djece, 11-godišnju kćer Lolu i devetogodišnjeg sina Nakoa Vulfa, prenosi Indedž.hr.

Na drugom mjestu je Jungkuk, pjevač južnokorejskog benda BTS. Treći je britanski glumac Idris Elba, a četvrti jutjuber Feliks Šelberg.

“Dejli mejl” prenosi da se na 13. mjestu našao Dejvid Bekam, dok je Kristijano Ronaldo na 33. mjestu.

Ovo takmičenje, koje je ove godine nosilo naziv “29. godišnja lista nezavisnih kritičara 2018”, datira još od 1990. godine kada ga je pokrenuo engleski filmski kritičar Ti-Si Kendler, a nagradu je prvi put ponijela Mišel Fajfer.

Skupivši 750 miliona lajkova i 1,4 miliona pratilaca i pretplatnika na “Instagram” i “Jutjub” kanalima, u protekle tri decenije nagrade su zarazile čitav svijet. 

Ove godine su tvorci, koji svake godine imaju zadatak da svedu listu zvijezda u usponu i nepoznatijih lica na sto, predstavili listu i azijskoj publici.

Pokrivši skoro 40 zemalja, na sajtu komentarišu: “Za razliku od mnogih drugih godišnjih lista najljepših osoba, lista sto najljepših lica nije takmičenje u popularnosti i definitivno nije ograničena na neke države”.

Dalje u tekstu piše: “Lista pokušava da informiše i proširi javno mnjenje, umjesto da ga odražava”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana