Дрога га је претворила у “Чудовиште”: “Плашила сам се да ће Џони да ме убије”

Агенције
Дрога га је претворила у “Чудовиште”: “Плашила сам се да ће Џони да ме убије”

Дрога је претворила Џонија Депа у алтер-его зван “Чудовиште”, које је тукло и давило бившу жену Амбер Херд, наводи се у судским документима до којих је дошао таблоид “Сан”.

Амбер, која је била удата за 55-годишњег Депа нешто више од годину дана, поднијела је контратужбу након што ју је он тужио због клевете о злостављању. У наведених тринаест случајева насиља, Амбер тврди да се Деп често “не би сјећао свог насилног понашања и делузија”. Он, наравно, пориче све те тврдње, а његов тим тврди да има доказе и свједоке који ће сведочити да је Амбер била насилна према њему, пише Вултуре.

У одговору на тужбу за клевету у износу од 50 милиона долара, Амбер је поднијела нове доказе у којима се види колико је он њу ужасно злостављао у налетима бијеса и љубоморе. У поднеску се наводи молба да се против ње одбаци тужба.

“Џони Деп је физички и вербално злоставлао Амбер Херд”, рекао је њен адвокат Ерик Џорџ у саопштењу. “Од њиховог развода, господин Деп је наставио да јавно малтретира госпођу Херд и покушава да убеђује свет да није постојало злостављање.”

Помињу се и ранији наводи о злостављању, као и забрана приласка која му је изречена 2016. године. У више наврата, како се наводи, Деп ју је брутално тукао, гушио, и толико је јако вукао за косу да је откинуо дијелове.

“Ту верзију Џонија називали смо 'Чудовиште'“, рекла је она. Каже да још увијек има ожиљке на рукама и ногама од једног таквог пребијања и гушења у кухињи, када се борила за живот, на поду и на пулту који су били препуни дијелићима стакла од поломљених флаша. Током једног инцидента у возу који саобраћа кроз Сингапур, Малезију и Тајланд.

“Сјећам се да сам се бојала да Џони можда неће знати да се заустави, и да би могао да ме убије.”

Откако се развела, Амбер Херд је почела да заступа жртве кућног насиља, а крајем прошле године написала је уводник за Вашингтон пост у којем је објаснила шта се њој догађало, и описивала кроз какву тортуру пролази откако је све обијелоданила, укључујући претње смрћу и улоге које је изгубила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана