Demi Lovato priznala da se još bori protiv zavisnosti

Agencije
Demi Lovato priznala da se još bori protiv zavisnosti

Pjevačica Demi Lovato obratila se javnosti prvi put nakon što je primljena u bolnicu zbog predoziranja i priznala da nastavlja dugogodišnju borbu sa zavisnošću od narkotika.

Ova 25-godišnja pjevačica već godinama se bori sa zavisnošću i poremećajima u prehrani, a nakon što je bila trijezna šest godina, prošlog mjeseca je ponovo završila u bolnici zbog predoziranja.

Lovato je nedavno objavila i pjesmu “Trijezna”, u kojoj je dala naslutiti da se opet bori sa demonima zavisnosti -  “mama, izvini, nisam više trijezna, tata, molim te, oprosti za sva pića koja su prosuta po podu, vi koji me niste ostavili”.

- Uvijek sam bila iskrena o svojoj borbi sa zavisnošću i ono što sam naučila jeste da ova bolest ne prolazi i ne nestaje nakon nekog vremena. To je nešto protiv čega se moram nastaviti boriti, nešto što još nisam prošla - napisala je pjevačica na društvenim mrežama nakon izlaska iz bolnice.

- Bez njih sada ne bi bilo ni mene. Sada mi treba vremena da ozdravim, da se fokusiram, da ostanem trijezna i da ostanem na putu za oporavak. Nastaviću da se borim - dodala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana