Da li će se pomiriti najslađi par Holivuda?

Da li će se pomiriti najslađi par Holivuda? 18.02.2018 15:32 | Glas Srpske

Kada je objavljena vijest da se Dženifer Aniston razvodi od Džastina Terua, odmah su krenule spekulacije. Sada su ona i Bred Pit sami, razvedeni prvi put poslije 13 godina i fanovi željno iščekuju da li će njihova ljubavna priča imati srećan kraj. Da li će "karmičko pomirenje" uslijediti iako su prošli dug put?

Bred Pit i Dženifer Aniston bili su u braku od 2000. do 2005. godine, kada je on, kao što cio svijet zna, prevario sa Anđelinom Džoli. Uslijedile su za njega srećne, za nju mučne godine.


Sada su oni potpuno drugačiji ljudi, decenija je prošla, ali neimenovani izvor za magazin "People" kaže da oboje i dalje pamte šta nije valjalo u njihovom odnosu.

"Više vremena su proveli jedno bez drugog nego što su sve ukupno bili zajedno. Meni dheluje kao da su potpuno zaboravili jedno na drugo iako se njihova imena stalno dovode u vezu u javnosti", rekao je izvor.

Prema saznanjima magazina "People" njih dvoje se nisu vidheli ni čuli "vuhekovima", samo s vremena na vrijeme razmjene poruke oko velikih projekata, čestitaju jedno drugom nagrade, poslovne uspjehe...

Bred ima i šestoro djece što stvari dodatno komplikuje i predstavlja otežavajuću okolnost za eventualno pomirenje sa Dženifer.

Ono što u celoj priči iznenađuje je što njih dvoje i dalje obožavaoci "vide kao par" i poslije tako dugo vremena ta priča je i dalje na tapetu.

"Vjerujte mi, od toga nema ništa", insistirao je ipak izvor za "People".

S druge strane "US Weekley" takođe navodi da je Pit, kao i svi čuo za razvod, ali da nije stupio u kontakt sa bivšom.

"On joj samo želi najbolje, u to nema sumnje. Ali, među njima se još ništa ne dešava".

Ipak, obožavaoci ne prestaju da se nadaju da će nekada najslađi par Holivuda opet biti zajedno.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica