Да ли ће се помирити најслађи пар Холивуда?

Глас Српске
Да ли ће се помирити најслађи пар Холивуда?

Када је објављена вијест да се Џенифер Анистон разводи од Џастина Теруа, одмах су кренуле спекулације. Сада су она и Бред Пит сами, разведени први пут послије 13 година и фанови жељно ишчекују да ли ће њихова љубавна прича имати срећан крај. Да ли ће "кармичко помирење" услиједити иако су прошли дуг пут?

Бред Пит и Џенифер Анистон били су у браку од 2000. до 2005. године, када је он, као што цио свијет зна, преварио са Анђелином Џоли. Услиједиле су за њега срећне, за њу мучне године.


Сада су они потпуно другачији људи, деценија је прошла, али неименовани извор за магазин "People" каже да обоје и даље памте шта није ваљало у њиховом односу.

"Више времена су провели једно без другог него што су све укупно били заједно. Мени дхелује као да су потпуно заборавили једно на друго иако се њихова имена стално доводе у везу у јавности", рекао је извор.

Према сазнањима магазина "People" њих двоје се нису видхели ни чули "вухековима", само с времена на вријеме размјене поруке око великих пројеката, честитају једно другом награде, пословне успјехе...

Бред има и шесторо дјеце што ствари додатно компликује и представља отежавајућу околност за евентуално помирење са Џенифер.

Оно што у целој причи изненађује је што њих двоје и даље обожаваоци "виде као пар" и послије тако дуго времена та прича је и даље на тапету.

"Вјерујте ми, од тога нема ништа", инсистирао је ипак извор за "People".

С друге стране "US Weekley" такође наводи да је Пит, као и сви чуо за развод, али да није ступио у контакт са бившом.

"Он јој само жели најбоље, у то нема сумње. Али, међу њима се још ништа не дешава".

Ипак, обожаваоци не престају да се надају да ће некада најслађи пар Холивуда опет бити заједно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана