Bredova ljubav preko žice

Agencija
Bredova ljubav preko žice

Iako naizgled nespojivi, Bred Pit i arhitekt i umjetnica Neri Oksman svakim su danom sve zaljubljeniji, a svoju vezu na daljinu održavaju uglavnom telefonom.

Prije nekoliko dana saznalo se da filmska zvijezda Bred Pit ponovno ljubi, a nakon bolnog razvoda od Anđeline Džoli, glumac je utjehu pronašao u arhitektkinji i umjetnici Neri Oksman.

Uspješna Izraelka toliko je očarala holivudskog zavodnika da ne vidi dalje od nje. Iako su trenutno razdvojeni, izvori bliski glumcu tvrde da na telefonu s Neri provodi mnogo vremena, a u posljednje vrijeme sve češće putuje na zapadnu obalu kako bi se vidio s novom djevojkom.

Bred živi u Los Anđelesu za koji je i poslovno vezan dok Neri uglavnom boravi u Bostonu, tačnije na Kembrutu jer predaje na fakultetu Massachusetts Institute of Technology.

- Oni razgovaraju i po nekoliko puta na dan putem telefona i oduševljeni su, ali ova veza biće i veliki izazov. Neri će teško napustiti Kembrudž i svoj život tamo zbog nekoga, pa makar taj neko bio Bred Pit -  rekao je neimenovani izvor.

Isti izvor dodaje da se oboje trenutno žele fokusirati na sadašnjost i ne gledati previše u budućnost te ističe da je Bredu jako žao što je Neri sada zbog njega izložena medijima.

- Krivo mu je jer Neri sada nema nimalo privatnosti i njen život stavljen je pod lupu, a on nema mogućnost to da zaustavi - kaže izvor.

Bilo kako bilo, par trenutno uživa u upoznavanju i prvim koracima svoje veze. Slavni glumac svojim prijateljima o Neri priča samo u superlativima i navodno dugo nije bio ovako zaljubljen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana