Бред Пит се враћа бившој љубави? Ухваћен како се крије од новинара

Агенције
Бред Пит се враћа бившој љубави? Ухваћен како се крије од новинара

Овог викенда холивудска звијезда Џенифер Анистон направила је велику прославу поводом свог 50. рођендана, а међу гостима је примећен и њен бивши супруг.

Њена приватна журка привукла је многе свјетске звијезде које су папараци пажљиво чекали испред познатог ресторана у Западном Холивуду.

Док многе звијезде нису имале проблем да их фотографишу прије забаве, једна особа је посебно привукла пажњу окупљених фотографа и сви остали су пали у други план.

Међу хордом обезбеђења, фотографа и званица глумац и бивши супруг Џенифер Анистон је покушао да се ушуња у ресторан непримјећен. Међутим, није успио да побјегне од оштрог ока папараза, па је ухваћен како улази на прославу.

Фотографије Бреда Пита су у кратком року обишле цио свијет и сви мисле да више нема сумње да су се бивши супружници помирили.

Поред Бреда, који је лице покушавао да сакрије испод качкета, прослави су присуствовали и Гвинет Палтроу, Кети Пери, Орландо Блум, Барбара Стрејсенд, Кејт Хадсон, брачни пар Клуни, Сандра Булок и многи други.

Џенифер је на прославу стигла у елегантном црном комбинезону са голим леђима, а изгледа да није марила за окупљење новинаре и фотографе док је елегантно улазила на своју прославу.

Пар се вјенчао 2000. године, а разишли су се пет година касније, одмах пошто је Пит са Анђелином Џоли снимио “Господин и госпођа Смит”.

Џенифер је након Бреда Пита била у браку са глумцем Џастином Теруом од 2015. до 2017. године, када су се развели. Бред Пит и Анђелина развели су се 2016. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана