Бред Пит и Шарлиз Терон у вези

Глас Српске
Бред Пит и Шарлиз Терон у вези

Амерички глумац Бред Пит (55) и глумица Шарлиз Терон (43) нису скидали погледе једно с другог на приказивању филма “Иф Беале Стреет Цоулд талк” прошлог викенда. Иако су се трудили да скрију своју везу, извор близак њима је открио да су заједно нешто мање од мјесец.

- Неко вријеме су били врло блиски пријатељи, а онда су се ствари између њих почеле развијати у нешто више - рекао је извор.

Њихова љубавна романса распламсала се још за Божић, а упознали су се преко њеног бившег вјереника, глумца Шона Пена (58).

Иако су у почетку вечери били на одвојеним филмским пројекцијама, Бред није могао издржати да не дође да види своју нову дјевојку.

- Он је отишао да се пресвуче у другу одјећу, ваљда да га не би препознали и онда је дошао њој. Били су јако интимни, додиривали су се и смијали цијелу вече - тврди извор.

Ово му је прва озбиљна веза након што се прије три године развео од Анђелине Џоли (43), с којом и данас води борбу за старатељство над дјецом.

Шарлиз је прије Пита била с четворицом глумаца, међу њима су Кијану Ривс (54), Рајан Рејнолдс (42), Александер Скарсгард (42) те бивши вјереник Шон Пен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана