Bivša mis pozirala golišava

Glas Srpske
Bivša mis pozirala golišava

Bivša mis univerzuma Olivija Kulpo fotografisala se za najnovije izdanje popularnog magazina "Sports ilustrejted".

Dvadesetpetogodišnja glumica, model i mis Olivija Kulpo učestvovala je u neobičnom projektu "U svojim ličnim riječima", koji predstavlja oblik osnaživanja i izražavanja žena, što dokazuje da je ova tema sve aktuelnija u svijetu modelinga.

Pored mnogih zvijezda i bivša mis je ispred objektiva fotografa stala potpuno obnažena, dok su samo riječi "žena", "ljubav transformiše", "nesavršenost" prekrivale njeno tijelo.

Prve fotografije su se već pojavile u medijima, a osim što je Kulpo dobila brojne komplimente za savršen izgled, pohvale je dobio i poznati magazin.

Svi smatraju da je ovo osvježavajući preokret za publikaciju koja je poznata po svojim seksepilnim fotografijama u kupaćim kostimima.

Inače, Olivija je osvojila titulu mis univerzuma 2012. godine, nakon čega je počela da gradi karijeru u svijetu modelinga.

Do sada se pojavljivala u nekoliko filmskih ostvarenja, a njena prosječna zarada je 500.000 dolara. Osim što je smatraju za jednu od najljepših dama na svijetu, Olivija je mnogima modni uzor.

Nekadašnja mis putem "Instagrama" inspiriše dame širom svijeta kako da se obuku za razne događaje, ali i savjetuje da lijepo treba da izgledaju svakoga dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana