Бивша мис позирала голишава

Глас Српске
Бивша мис позирала голишава

Бивша мис универзума Оливија Кулпо фотографисала се за најновије издање популарног магазина "Спортс илустрејтед".

Двадесетпетогодишња глумица, модел и мис Оливија Кулпо учествовала је у необичном пројекту "У својим личним ријечима", који представља облик оснаживања и изражавања жена, што доказује да је ова тема све актуелнија у свијету моделинга.

Поред многих звијезда и бивша мис је испред објектива фотографа стала потпуно обнажена, док су само ријечи "жена", "љубав трансформише", "несавршеност" прекривале њено тијело.

Прве фотографије су се већ појавиле у медијима, а осим што је Кулпо добила бројне комплименте за савршен изглед, похвале је добио и познати магазин.

Сви сматрају да је ово освјежавајући преокрет за публикацију која је позната по својим сексепилним фотографијама у купаћим костимима.

Иначе, Оливија је освојила титулу мис универзума 2012. године, након чега је почела да гради каријеру у свијету моделинга.

До сада се појављивала у неколико филмских остварења, а њена просјечна зарада је 500.000 долара. Осим што је сматрају за једну од најљепших дама на свијету, Оливија је многима модни узор.

Некадашња мис путем "Инстаграма" инспирише даме широм свијета како да се обуку за разне догађаје, али и савјетује да лијепо треба да изгледају свакога дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана