Авио-компанија на необичан начин обиљежава краљевско вјенчање

Агенције
Авио-компанија на необичан начин обиљежава краљевско вјенчање

Компанија "Бритиш ервејз" у суботу се на свој начин обиљежити вјенчање британског принца Харија са глумицом Меган Маркл - летом из Лондона за Торонто са посадом чији ће се сви чланови звати Хари или Меган.

Путницима у авиону на лету са лондонског аеродрома "Хитроу" до Торонта, града у којем је Меган Маркл некада живјела и гдје се пар први пут заједно појавио у јавности, на услузи ће у суботу - на дан вјенчања - бити два Харија и осам Меган, а на мјесту пилота биће Хари Блејк, саопштио је "Бритиш ервејз" (БА), преноси Ројтерс.

"Летјела сам раније са још једном Меган једном или двапут, али никада са седам имењакиња, тако да ћемо можда морати да једна другу зовемо по надимку током овог посебног лета", рекла је менаџерка службе БА за потрошаче, која ће предводити авионску посаду.

У саопштењу се наводи и да ће путници по имену Хари или Меган - било да се Меган пише са "х" иза "г" или не - који ће летјети овим авионом у суботу моћи да буду смјештени у првој класи.

У авиону ће моћи да се гледа серија "Suits" којом се Меган Маркл прославила, као и документарни филмови о принчевском пару и замку Виндзор.

Компаније попут БА организују овакве акције у тренутку када узбуђење пред вjенчање расте и када се очекује да ће хиљаде обожавалаца британске краљевске породице похрлити ка Виндзору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана