Анђелина би могла остати без старатељства

Срна
Анђелина би могла остати без старатељства

Иако су Анђелина Џоли и Бред Пит захтјев за развод поднијели прије двије године, процес још није ни близу готов, а овај пут проблем није подјела имовине него старатељство над њихово шесторо дјеце.

Привремено и потпуно старатељство припало је Анђелини па Медокс (16), Пакс (14), Захара (13), Шајло (12) и близанци деветогодишњи Вивијен и Кнокс живе с њом. Анђелина их води на своја путовања, а тако ће и овог љета када би сви требало да буду у Британији, јер она тамо снима други наставак “Грдане”. Међутим, Бред с тим није задовољан.

Наиме, суд је донио нову одредбу у случају старатељства према којој Џолијева мора поправити свој однос са оцем дјеце, да би и даље имала старатељство над њима. Према судским документима, Анђелина би лако могла да изгуби старатељство ако не поправи однос са бившим супругом.

Бред је за сада добио право да дјецу посјети у Лондону на неколико дана у јуну и јулу. Од 27. јуна до 1. јула имаће право да проведе с њима до десет часова на дан, а у јулу од осам до 14 часова на дан.

Иако га је прво оптужила за малтретирање њиховог усвојеног сина Медокса, те оптужбе су одбачене и Бред сада жели да проводи више времена с њима.

Чини се да се суд у Лос Анђелесу слаже с њим, па су глумици наредили да мора да му да више времена с њима, јер “дјеца немају однос с оцем”, у супротном би могла да изгуби потпуно старатељство.

Најстарији Медокс наводно ће моћи да бира с којим родитељем ће проводити више времена, јер има 16 година.

Док Бред виђа дјецу с њима мора да буде психолог, а Џолијева мора да му да бројеве мобилних телефона све дјеце да би редовно били у контакту. Ако не пристане на те услове, ризикује да изгуби старатељство.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана