Anđelina Bredu poklonila stablo

Agencije
Anđelina Bredu poklonila stablo

Američke zvijezde ne znaju za štednju. Kod njih se Valentinovo obilježava romantičnim večerama i milionskim poklonima. Novac troše na skupocjeni nakit, a ljubav se doslovno iskazuje u milionima.

Iako kažu da prava ljubav nema cijenu, te da nije sve u poklonima, ovi slavni parovi dokazuju suprotno.

Slavni fudbaler Dejvid Bekam ne štedi kad je u pitanju kupovina poklona. Supruzi Viktoriji Bekam je za Valentinovo, sada već davne, 2006. godine poklonio dijamantsku ogrlicu s potpisom "Bulgarija" vrijednu osam miliona dolara. Par je Valentinovo obilježio uživanjem na jahti Eltona Džona, navodno, spasavajući brak.

Iako više nisu zajedno, Džastin Biber i Selena Gomez su jedno vrijeme, kako su fanovi tvrdili, bili najslađi par na društvenim mrežama. Njegova ljubav prema Seleni zabilježena je na Valentinovo 2011. godine.

Biber je tada za 2.000 dolara kupio čitavu cvjećaru prepunu ruža i tulipana koje je poslao Seleni. Međutim, ove godine iznenađenje nije priredio Seleni, već supruzi, manekenki Hejli Boldvin. 

Anđelina Džoli je Bredu Pitu za Valentinovo 2010. godine poklonila drvo masline staro 200 godina. Platila ga je 20.000 dolara, a drvo simbolizuje mir, odanost i stabilnost.

Kada je riječ o skupim poklonima i bahaćenju, teško je izbjeći porodicu Kardašijan. Reper Kanje Vest je svojoj supruzi Kim Kardašijan 2013. godine poklonio narukvicu vrijednu 73.000 dolara. "Kaf" narukvica "Panthere De Cartier " sastojala se od dijamanata i bijelog zlata.

Pjevačica Bijonse je 2009. godine od svog muža, repera Džej-Zija na poklon dobila mobilni telefon, ali to nije bilo sve, ni dovoljno, pa je Džej-Zi potrošio 25.000 dolara na masku od zlata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana