Анђелина Бреду поклонила стабло

Агенције
Анђелина Бреду поклонила стабло

Америчке звијезде не знају за штедњу. Код њих се Валентиново обиљежава романтичним вечерама и милионским поклонима. Новац троше на скупоцјени накит, а љубав се дословно исказује у милионима.

Иако кажу да права љубав нема цијену, те да није све у поклонима, ови славни парови доказују супротно.

Славни фудбалер Дејвид Бекам не штеди кад је у питању куповина поклона. Супрузи Викторији Бекам је за Валентиново, сада већ давне, 2006. године поклонио дијамантску огрлицу с потписом "Булгарија" вриједну осам милиона долара. Пар је Валентиново обиљежио уживањем на јахти Елтона Џона, наводно, спасавајући брак.

Иако више нису заједно, Џастин Бибер и Селена Гомез су једно вријеме, како су фанови тврдили, били најслађи пар на друштвеним мрежама. Његова љубав према Селени забиљежена је на Валентиново 2011. године.

Бибер је тада за 2.000 долара купио читаву цвјећару препуну ружа и тулипана које је послао Селени. Међутим, ове године изненађење није приредио Селени, већ супрузи, манекенки Хејли Болдвин. 

Анђелина Џоли је Бреду Питу за Валентиново 2010. године поклонила дрво маслине старо 200 година. Платила га је 20.000 долара, а дрво симболизује мир, оданост и стабилност.

Када је ријеч о скупим поклонима и бахаћењу, тешко је избјећи породицу Кардашијан. Репер Кање Вест је својој супрузи Ким Кардашијан 2013. године поклонио наруквицу вриједну 73.000 долара. "Каф" наруквица "Panthere De Cartier " састојала се од дијаманата и бијелог злата.

Пјевачица Бијонсе је 2009. године од свог мужа, репера Џеј-Зија на поклон добила мобилни телефон, али то није било све, ни довољно, па је Џеј-Зи потрошио 25.000 долара на маску од злата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана