Ана Николић снима ријалити

Глас Српске
Ана Николић снима ријалити

Музичка звијезда Ана Николић снима ријалити, желећи да покаже свој пут ка губљењу килограма.

С обзиром на то да је тај пут веома тежак, пун суза и зноја, као и на то да се све жене сусрећу са сличним проблемима, Николићева је ријешила да им буде примјер.

- Анини сарадници већ неко вријеме спремају спектакуларан шоу о обичном животу велике звијезде. У емисији ће бити приказани њени реални проблеми, нервирање због килаже, моменти када је депресивна, тужна, сломљена, али и они у којима је одучила да уради нешто за себе, своје здравље и физички изглед - казала је Анина пријатељица.

Она је још додала да ће Ана пред камерама стати на вагу и тако открити колико заиста има килограма. Биће снимана без шминке, без уљепшавања.

- Откад је изашла из породилишта спекулисало се о томе колико има килограма - 120, 100 или 90. Сада ће људи коначно моћи да виде како заиста изгледа. Са Аном ће радити читав тим стручњака - тренера, љекара и нутрициониста. Она ће на здрав начин пред милионима људи повратити стару линију. Рекла ми је да неће дозволити да у ријалитију уљепшавају стварност. Када прекрши режим исхране и попије виски или поједе чоколаду, то ће бити приказано. Снимаће је и када се расплаче, када је хистерична и нервозна, али и када буде пуна елана - рекла је још она.

У ријалитију ће се пјевачица у потпуности предати фановима и гледаоцима. Они ће моћи да виде све детаље из њеног приватног живота, осим једног - њене кћеркице Таре. Ана је поставила само један услов, а то је да не буде снимана њена кћеркица Тара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана