Жена у овом знаку не може без флерта

Агенција
Жена у овом знаку не може без флерта

Њена дивља природа, изражена харизма и сексепил је чине краљицом флерта. Њу ћете прву примјетити у гужви, а неће имати проблем да се упусти у необавезан флерт.

Ријеч је о жени Близанац.

Близанце због своје дивље природе називају најузбудљивијим знаком зодијака. Ово посебно важи за жене које су слободног духа, обожавају друштво и добру забаву. Зато ћете је увијек пронаћи у епицентру дешавања, а примјетићете је по свом сигурном ставу, али и гласном говору.

Без проблема ће се упустити у необавезан флерт у оквиру кога ће испитивати своје заводничке способности. Ипак, она је свијесна својих квалитета, сигурна је у себе па ће вам бити потребан директан и другачији приступ. Не покушавајте да јој ласкате, јер ћете је тако истог тренутка одбити.

Због својих заводничких способности и отворености ка флерту, припаднице овог знака често не уливају превише сигурности код партнера, али то их чини правим уловом, што појачава интересовање мушкараца.

Будите свијесни да ју је тешко освојити, али када задовољите њене критеријуме, предаће вам се у потпуности. Одбијају је монтонија, посебно у сексу и било каква врста притиска и наређења.

Иако многи мисле да жели поред себе јаку фигуру и доминантног мушкарца, истина је да ће жену Близанац привући стидљив мушкарац, који се не воли толико да се истиче као она. За необавезну везу бира Лава, Дјевицу и Шкорпију, а када је у потрази за озбиљном везом, треба да потражи Вагу или Водолију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана