Vladavina Škorpije biće ubitačna za ova 3 znaka

Vladavina Škorpije biće ubitačna za ova 3 znaka 16.11.2018 22:22 | Agencije

Sezona Škorpije će mnogim znacima donijeti lijepe trenutke, ali postoje i oni koji neće imati sreće!

Za vrijeme ovog perioda slijedeća tri horoskopska znaka očekuje težak period, ali ovo nije kraj svijeta. Ponekad je potrebno usporiti i pripremiti se za putovanje koje vas čeka u budućnosti.


Ovan

Da li ste znali da sa Škorpijama imate mnogo sličnosti? Mars je vaš planetarni vladar i tradicionalni vladar Škorpije, tako da imate mnogo više uobičajeno istih stvari nego što ste mislili. Sunce prolazi kroz vašu osmu kuću seksa i transformacije, i zbog toga je moguće da upadnete u loše raspoloženje ove sezone. Ali ne razmišljajte previše o tome i ne vršite pritisak na sebe. Sve ovo je ciklus i ovo je vaše vrijeme da povučete i regenerišete prije nego što nastavite dalje.

U bliskoj budućnosti pronaći ćete nove avanture zato što će Jupiter ući u vašu devetu kuću putovanja. U redu je da se odmorite ove sezone, uglavnom zato što u budućnosti očekujete putovanje.

Strelac

Nema panike. Uskoro će Jupiter ući u vaš znak što je sjajno za vas. Ali do tada, u sezoni Škorpije, vrijeme je da usporite i napunite baterije. Napravićete još jedan krug oko sunca i potreban vam je kompletan odmor koji možete koristiti. U stvari, ako ne želite da provedete vrijeme sami, ova sezona je period kada morate da prihvatite usamljenost. Nema potrebe da se plašite. Svi zaslužuju malo odmora.

Lav

Pošto sunce putuje kroz vašu četvrtu kuću u vaš dom i porodicu, uopšte neće biti lako da usporite. Važno je znati da sve je u redu. Ovo je vrijeme da nađete udobnost u zadovoljstvima koje vaš dom nudi dok ste okruženi svojim najdražim. Ne znači da će ova sezona biti potpuno loša. Možda ćete biti napeti, ali ćete biti okruženi ljudima koje volite, a to je najvažnija stvar. Sada je red da budete sebični i da se brinete za sebe.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica