Варају без размишљања: Хороскопски знакови који су у сталном искушењу

Агенције
Варају без размишљања: Хороскопски знакови који су у сталном искушењу

Постоје хороскопски знаци који су склонији превари од других.

 Наравно, није баш сваки од наведених хороскопских знакова варалица, али ипак треба имати у виду ове комбинације.

Ован и Бик

Ован и Бик се јако међусобно привлаче те су на први поглед сјајан пар. Међутим, ватрени Ован није ни приближно вјеран као Бик. Љубав ће стално бити на искушењу– јер је Ован склон превари.

Близанци и Вага

Особе рођене у знаку Близанаца и Ваге проводе радо пуно времена заједно. Имају пуно сличности, а Вага воли превртљиву природу Близанаца. Међутим, Близанци брзо почну да се осјећају спутано те нису вјерни колико су то особе рођене у знаку Ваге.

Рак и Јарац

Рак ужива у удварању Јарца, док се Јарац заљуби до ушију у осјећајност Рака. Мада то у почетку звучи као идеална веза, Раку брзо досади. Због тога, брзо тражи аферу.

Лав и Стрелац

Ови ватрени знакови су у почетку јако заљубљени те се међусобно обасипају пажњом. Међутим, Лаву треба стална пажња коју му Стрелац не може пружити. Зато Стрелац брзо „погађа“ нове људе. Оба хороскопска знака не улажу довољно потребне енергије у везу и након неког времена се не схватају озбиљно.

Шкорпија и Рибе

Ова два хороскопска знака не маре баш превише за везу, па им не пада тешко да варају. Пошто оба знака нису баш вјерна, могу бити у некој привидној вези.

Водолија и Дјевица

Водолију одмах привлачи невина личност Девице. Али, врло брзо има потребу да шврља. Осим тога, Девица се не може носити са спонтаношћу Водолије, па често долази до свађе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана