Три знака зодијака која ће до краја ове године наћи велику љубав

Агенције
Три знака зодијака која ће до краја ове године наћи велику љубав

Које хороскопске знаке очекује велика љубав до краја ове године?

Иако астрологија савршено може предвјидети када ћете срести особу својих снова, у складу са тренутном астролошком анализом, ова три знака зодијака имају повећану шансу да пронађу праву љубав до краја ове године.


Па, ако сте рођени у неком од ових знакова са наше листе, припремите се за велику љубав до краја 2018. године.

Ован

Од када се завршио период ретроградне Венере 16. новембра, седма кућа односа је засијала у пуном сјају. Ако сте сами, постоје велике шансе да вам универзум помогне да пронађете особу која вас у потпуности разумије. Након 2. децембра, без обзира на оно што се дешава у вашем животу, бићете у контакту са својом сензуалном страном и магнетном силом ћете привући сваког кога сретнете.

Шкорпија

Венера прелази прву половину свог ретроградног кретања у вашем знаку и ово ће бити сјајна прилика за ваш љубавни живот. Након 2. децембра очекујте велике циљеве, јер ће се ствари заиста распламсати између вас и особе коју желите. Зрачићете позитивном енергијом и привлачити све око себе. Немојте се изненадити ако почнете да добијате многе позиве за забаве и немојте пропуштати изласке, јер не смијете пропустити савршену особу за вас.

Вага

Новембар је донио велики број промјена за вас. Ви ћете побољшати самопоуздање, харизму и привлачност. То ће помоћи да се попнете на потпуно нови ниво, гдје ћете привући све око себе. Не само да ћете бити веома привлачна особа, већ ћете бити врло мудри кроз овај романтични период. Ако сте сами, можете очекивати много удварача, а ако сте у лошем односу - ово је одличан тренутак да почнете нешто ново.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана