Шта савјетују звијезде како да отјерате дечка за недјељу дана?

Агенција
Шта савјетују звијезде како да отјерате дечка за недјељу дана?

Упустиле сте се у везу за коју сте се врло брзо предомислиле да би требало да буде ваш избор.

Сада немате срца да му кажете да је крај.

У овој ситуацији можете да урадите нешто што ће га провјерено нервирати, па оде и сам.

Ево како вас савјетују звијезде.

Ован

Будите љубоморни и посесивни и настојите да чешће прибјегавате емоционалним уцјенама. А ако покушате да направите папучара од њега, Ован неће мрзити ништа више од жене која га не цијени као мушкарца.

Уколико неким чудом и даље остане уз вас, побрините се да вас улови у некој лажи или му на други начин дајте до знања да уживате у трачевима, подметањима и разним игрицама, што ће бити јасан знак да вас не жели у животу.

Бик

Бика ћете се најлакше ријешити ако почнете да га терате да се бави спортом и вјежбањем. Преуредите свој стан у теретану и купите двије идентичне тренерке.

Најавите му да сте одлучили да пређете на макробиотику и да ћете одсад кувати искључиво поврће и сјеменке.

Близанци

Мушкарца Близанца ћете се најлакше ријешити уколико престанете да излазите из куће, постанете ћутљиви и досадни.

Немојте с њим улазити у никакве разговоре и игноришите сваки његов покушај да с вама започне конверзацију.

Рак

Овог се мушкарца нећете лако ријешити. Кад једном уђе у љубавну везу, спреман је да подноси бројне жртве како би она успјела.

Како бисте се њега ријешили, морате бити стрпљиви и упорни. Почните да читате феминистичке књиге, запалите демонстративно свој грудњак и објавите му да никада не желите да се удате и имате дјецу.

Ако случајно помисли да је то тек једна од ваших бубица, заиграјте на карту његове мајке.

Ниједан Рак вам неће опростити ако се усудите да кажете било шта против најважније жене у његовом животу.

Лав

Сујетног Лава можете се ријешити уколико престанете да га поштујете и цијените. Немојте му дијелити комплименте, а сваки пут кад уради нешто лијепо, пронађите му замерку.

Ако и даље остане уз вас, престаните да водите рачуна о изгледу.

По стану се шетајте у кућној хаљини, с увијачима за косу, а врхунац ће бити ако изађете с његовим друштвом у шушкавој тренерци, с косом скупљеном у реп, без трунке шминке.

Дјевица

Ове ћете се цепидлаке најлакше ријешити ако престанете да водите рачуна о себи и свом здрављу.

Једите сендвиче с мајонезом и пијте много пива. Побацајте сво поврће и воће, а кућни бицикл почните да користите као вјешалицу.

Стрпљива Дјевица неће бити задовољна, али остаће уз вас јер ће мислити да пролазите кроз фазу.

Вага

Врло једноставно, престаните водити рачуна о свом изгледу.

Немојте се депилирати, престаните неко време да чупате обрве, а по стану се крећите искључиво у широкој мајици која скрива сваки доказ женствености.

Ако вас случајно толико воли да је спреман да толерише ваш запуштени изглед, захтевајте од њега да буде продоран, одлучан и да се престане да се удвара женама – свака ће Вага након овога срећу ипак потражити на другом мјесту.

Шкорпија

Овог ћете се мушкарца најлакше ријешити ако престанете да будете заинтересовани за секс.

Извлачите се на главобољу или оне дане мјесецу, а у кревету редовно спавајте у мушкој пиџами.

Носите старомодни доњи веш и ни на који начин немојте дозволити да му будете пожељни. Свака права Шкорпија побјећи ће главом без обзира из везе која му не пружа физички ужитак.

Осим тога, Шкорпија ће полудети ако будете очијукали са сваким мушкарцем, посебно у његовом друштву.

Ако вас уз то ухвати у лажи, не брините, већ је на путу да вас остави.

Стрелац

Овог ћете се филозофа најлакше ријешити приређивањем љубоморних сцена. Слободољубиви Стрелац не воли да ико и ишта гуши његову слободу, стога ће га ваша посесивност засигурно удаљити од вас.

Ипак, ово су врло толерантна створења, стога ћете можда морати да уложите мало више труда како бисте га отерали од себе.

На његова дубока филозофска размишљања останите скептични, одбаците икакву могућност да се духовно уздижете и прогласите се атеистом.

Забијте се у кућу и избјегавајте било какве тјелесне активности. Стрелцу ћете врло брзо досадити па ће се питати што је уопште видео у вама.

Јарац

Натерајте га да вам прича о својим осјећајима. Захтјевајте од њега да вам стално говори колико вас воли, и притом му што више тепајте и умиљавајте се.

Будите плачљиви, хистерични и ћудљиви, јер Јарац не подноси људе који не знају да контролишу своја осјећања.

Ако вам некако прогледа кроз прсте емоционалну нестабилност, увијек га можете докрајчити екстравагантним трошењем новца.

Накупујте гомилу непотребних и кичастих ствари, прекорачите минус на рачуну и претворите његов дом у олтар кича.

Водолија

Ниједан хороскопски знак не цени толико своју личну слободу (читај: право да ради што год пожели без бриге хоће ли тиме икога повредити) као Водолија.

Овог либералног мушкарца отјераћете од себе уколико га почнете гушити љубомором и посесивношћу, или га стално зивкате и испитујете гдје је и с ким је.

Ако Водолија осјети да желите да га вежете, побјећи ће од вас главом без обзира.

Ако ово не упали, имате и другу опцију. Понашајте с према њему као да је досадан и просјечан, а све његове оригиналне идеје прогласите плагијатима.

Рибе

Нежну Рибу нећете тако лако отјерати од себе. Ово је посљедњи романтик који вјерује у праву љубав, стога је спремна на велике жртве у њено име па ће ћутке трпети све ваше бубице.

Ријеч је о мушкарцу који је спреман чак и да пређе преко преваре, стога ћете морати да уложите више труда. Ипак, чак и пожртвована Риба има неку границу, а оно што вам никад неће опростити јесу агресивност и злостављање слабијих и немоћних.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана