Ретроградна Венера у новембру некоме доноси брак, а некоме бившу љубав

B92
Ретроградна Венера у новембру некоме доноси брак, а некоме бившу љубав

Хороскоп за новембар 2018. најављује веома стабилан и миран период за неке знакове, поједини ће направити корак више у свом животу, те се и одлучити за “луди камен”.

Првог новембра ретроградна Венера улази у знак Ваге, и ту ће се задржати све до краја новембра. Страсти ће се напокон смирити, бурни односи ће запловити мирнијим водама. Везе које су изненада прекинуте сада ће добити другу шансу.


Преиспитаћемо односе, пронаћи баланс у њима и тако пробудити чаролију. Сада везе постају квалитетније и сигурније. Очекује вас пуно романтичних дана и њежних емоција.

Ваге ће напокон осјетити сигурност у вези. Осјећаће се испуњено и блистаће себи пред огледалом. Пожељећете брак, најдражи ће вас запросити. Многе Ваге ће затруднити у овом периоду. Љубав је свуда око вас. Уживајте, јер у новембру ћете осјетити атмосферу бајке.

Близанци, Лавови, Стрелчеви и Водолије ће се послије дужег времена опустити. Господин бивши ће се вратити са осмијехом, са пралинама и са цвијећем. Да ли ћете то моћи да одбијете? Неее, то се никада не одбија, јер дошло је ваших пет минута.

Пријаће вам његова пажња, уживајте у топлом загрљају и искреним љубавним изјавама. Све ће некако добити свијетлију нијансу. Са пријатељима очекујте више дружења. Ово је период који ћете памтити по лијепом.

Овнови, Ракови, и Јарчеви ће се посветити детаљној анализи сопствених осјећања. Постоји могућност да ће да буде и непријатних ситуација, али ускоро ће проћи. Вјежбајте тако своју стрпљивост. У новембру ћете се тако суочити са својим истинским жељама. Биће вам користан овај период како бисте из новог угла сагледали своју везу. Све ће некако на крају изаћи на површину, а вријеме је и било.

Бикови, Дјевице, Шкорпије и Рибе ће у новембру осјетити да им је потребан одмор. Њима је претходни период био превише буран. Посветиће се себи, масажама, уљепшавању и тренирању. Пронаћи ће сада свој мир и неку своју оазу снова, зарониће у њу све док не падне снијег. А, тада? Тада ће се појавити онај прави што ће им скинути звијезде са неба. Не каже се џабе да ко чека, на крају и дочека.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана