Разлози због којих је ваш хороскопски знак на “лошој листи” код Деда Мраза

B92
Разлози због којих је ваш хороскопски знак на “лошој листи” код Деда Мраза

Можда су родитељи заиста знали шта раде када су причали о томе да Деда Мраз воли добру дјецу и да њима доноси поклоне.

Вјероватно сте као дијете покушавали да будете што је могуће бољи како бисте добили жељени новогодишњи поклон. Али нико није савршен, па чак и најбољи људи чине нешто лоше с времена на вријеме.

Чак и ако не знате ништа о астрологији, вјероватно сте свијесни лоших карактеристика вашег знака. Без обзира колико покушавате да себе увијерите да се ове карактеристике не могу приписати вама, оне се и даље појављују када нисте у најбољем издању. Па, погледајте зашто се ваш знак нашао на лошој листи Деда Мраза ове године.

Ован: стално почињете свађе

Колико сте свађа имали ове године? Ваш темперамент је такав и знате да лако улазите у сукобе. Иако сте већ чули за дубоко дисање и бројање до 10, једноставно не можете да одолите понекад.

Бик: превише судите другима

Можда мислите да дајете људима конструктивну критику, али понекад им само судите. Да ли сте ово често радили прошле године? Иако можете бити тврдоглави у вези са вашим увјерењима, немају сви исти живот као и ви.

Близанци: исмијавате друге

Знамо да не можете одољети шали, али колико пута сте се смијали на нечији рачун протекле године? Можда превише озбиљно схватите улогу кловна, али то није изговор да се шалите са нечијим проблемом. Да ли вам је туђа несрећа заиста смијешна?

Рак: емотивна манипулација

И сами знате да нисте увијек добри колико желите. Ви сте вјероватно искористили своју невиност у вашу корист неколико пута ове године. Само зато што лако можете ослободити своје сузе не значи да то треба учинити. Није у реду да злоупотребљавате нечије саосјећање.

Лав: мислите да је све у вези са вама

Знате да желите пажњу и желите бити звијезда, али колико пута сте учинили нешто себично без обзира на посљедице? Због ваше жеље да сијате свим сјајем, намјерно или ненамерно повредите или увредите неког другог.

Дјевица: ограничавање емпатије

Желите изврсност, али нисте ни ви савршени. Међутим, не можете престати да мислите да вам је све јасно. Знате да често искључујете осјетљивост када је у питању неко други, углавном зато што вјерујете да је проблем његова кривица. Али, да ли се сећате колико сте имали проблема и неуспјеха?

Вага: оговарање

Колико лоших ствари сте рекли ове године? Можда знате како се смијати и изгледати добро пред неким, али када вам окрену леђа, стварно говорите лоше ствари о људима. Познато је колико мрзите сукобе, али морате имати храбрости да кажете људима шта стварно мислите.

Шкорпија: освета

Можда вам неће бити лако опростити, али то није оправдање да учините нечији живот несрећним. Једна је ствар бринути за ваш понос и поштовање, али држање лекције некоме је нешто друго.

Стрелац: не знате када је довољно

Колико пута сте направили проблем већи него што је стварно? Колико пута сте започели свађе? Колико пута сте вршили притисак на пријатеље током прошле године? Увијек претерујете.

Јарац: изабрали сте моћ прије љубави

Ваш мотив за успјехом је невјероватан, али да ли сте мислили да сте због те жеље заборавили на људе око вас? Постоји много важнијих ствари него да изгледате моћно. Ако сте дозволили својим амбицијама да уклоните емпатију или великодушност, Деда Мраз то зна.

Водолија: потцијењивање других

Понекад знате да потцијените људе. Колико сте се често понашали као да сте бољи од свих? Иако људи изгледају као да су одушевљени вама, понекад мисле да сте прави сноб.

Рибе: мислите да ништа није ваша грешка

Без изузетка, трудите се да себе видите као жртву, без обзира на ситуацију у којој се налазите. Колико пута сте одбили да преузмете кривицу кад је била ваша? Једноставно не желите да је признате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана