Пун је мјесец и почела је владавина Риба - ова 4 знака ће то жестоко осјетити

Агенције
Пун је мјесец и почела је владавина Риба - ова 4 знака ће то жестоко осјетити

Ако не желите да се разочарате, током овог периода морате да снизите очекивања, али и да наставите да тражите начин да ваши снови постану стваност.

Сви знамо за четири годишња доба, а да ли знате да 12 астролошких сезона такође утичу на ваш живот? Свака од њих носи сопствени печат и утицај на понашање, догађаје и осјећања.

Управо јуче, 19. фебруара, осим што је месец бити пун, почела је владавина Рибе, која ће трајати до 20. марта. Овај период важи за одличан када је у питању коначно решавање проблема који су нам ј нерешиви и вјечни.

Како владавина Риба утиче на ваш знак?

Овај период подстиче све знакове да теже хармонији, али неће све бити савршено. “Да бисте се добро осјећали током владавине Рибе, важно је да снизите очекивања и не надате се да ће све ићи онако како очекујете.

Пазите и на психу, трудите се да се не нервирате, јер изазова ће бити много”, упозорава Линда Џојс. Могуће је да ће се изјаловити планови за нови посао, чак иако је разговор добро прошао. Планови за љетњи одмор такође лако могу већ сада да почну да се компликују или потпуно пропадну. “Морате да вјерујете да ће све бити добро, па ће се то на крају и десити.

Докази за то биће свуда око вас, само треба да знате да их уочите. Током владавине Риба све је у процесу развоја.

Вјерујте својим инстинктима”, савјетује астролог. Владавина Рибе је и вријеме када треба да се посветите кретивности, учењу нових ствари, али и самоћи и размишљању. Право је вријеме и да се сјетите својих великих снова и ко сте заправо.

“Имајте на уму да ће период владавине Рибе бити углавном лиеп, али не очекујте да универзум све уради умјесто вас. Не будите само сањар, учините нешто да ти снови постану стварност”, саветује Линда Џојс.

Иако су владавином Риба увијек погођени сви знакови, то ће највише осјетити Близанци, Дјевица, Стрелац и наравно - Рибе. Ако сте рођени у неком од ова четири знака, Џојсова савјетује да останете истрајни и држите се својих циљева, и да размислите о конкретним начинима како да их остварите

. Какве ће посљедице оставити владавина Рибе на остатак године?

Генерално, период владавине Рибе помоћи ће вам да “поставите основу” за остатак године. Оно о чему будете размишљали и око чега се будете трудили у ових мјесец дана протезаће се све до децембра, у позитивном смислу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана