Ово су четири најљепша пара зодијака

Агенције
Ово су четири најљепша пара зодијака

Знате оне парове у које сви гледају гдје год се појаве, а они зуре само једно у друго?

Управо такве парове чине и ови хороскопски знакови који су једноставно суђени једно другом. Ово су четири најљепша љубавна пара зодијака.

Бик и Рак

Ово је један од оних парова на чију су везу сви љубоморни. Обоје су одани, брижни и њежни па у њиховој вези ријетко долази до конфликата. Без обзира на то колико су дуго заједно, остају заљубљени једно у друго као и првог дана, те се често пред другима понашају као тинејџери.

Лав и Лав

Краљевима зодијака једноставно нико не одговара боље од особа рођених у истом знаку. Лавови су самоуверени и јаки па се најбоље слажу с истима као што су они. У природи им је да охрабрују људе па су једно другом у вези и одлична подршка. А свијесни су и тога колико су срећни зато што су нашли једно друго па се труде да обуздају свој често буран карактер како не би угрозили своју везу.

Водолија и Близанац

Овај пар има јаку психолошку везу која с временом постаје све дубља и коју други често не разумију. Њихов начин комуницирања је готово телепатски и често се некоме са стране може учинити као да једно другом читају мисли. А иако су оба знака индивидуалци, то њихову везу не угрожава, већ је само јача.

Риба и Шкорпија

Обоје су водени знакови и обоје се у животу воде емоцијама, што их чини веома компатибилнима. Овај пар такође има снажну психолошку, али и интелектуалну повезаност, због чега највише уживају у разговору једно с другим. Али њихова веза се не своди само на причање, јер су обоје и јако страствени у кревету, а не занемарују ни романтику.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана