Ovih šest znakova zodijaka stajaće uz vas - bez obzira na sve

 Ovih šest znakova zodijaka stajaće uz vas - bez obzira na sve 02.09.2018 00:16 | Agencije

Saznajte koji horoskopski znaci, prema astrologiji, spadaju u najodanije prijatelje koji vas nikada neće izdati.

Svima je potrebna podrška ljudi. Potpora se može iskazati u finansijskom smislu, ali i podsticanjem osobe, ohrabrivanjem i pružanjem pomoći kad je to potrebno. Kad imamo potporu okoline, osjećamo se snažno i samopouzdano, piše 24sata.hr.

Podršku pružaju oni ljudi koji su uvijek tu za vas, a ponekad je samo saznanje da je nekome stalo do vas dovoljno da vam pomogne da prebrodite teška razdoblja. Osobe koje dobro podupiru druge neće se nužno slagati s odlukama koje donosite, ali će ih poštovati.

Ovan

Ovnovi iskazuju podršku tako što često provjeravaju kako ste. Ne dozvoljavaju da prođe previše vremena prije ponovnog susreta. Možda se neće javljati svakog dana, no čim pomislite da se dugo niste čuli, javiće se.

Blizanci

Kad prolazite kroz teško razdoblje ili imate problem neke vrste, ponekad je veoma teško razbistriti misli. Rođeni u znaku Blizanaca tačno znaju koja pitanja treba da postavljajui kako bi vam u tome pomogli. Oni prodiru do korijena problema i pomažu vam da osmislite riješenje.

Ribe

Ribe su izuzetno intuitivne i tačno će znati kakva podrška vam je potrebna u određenom trenutku. Veoma su brižne pa će vam uvijek dati saijet. Kad vas Ribe prihvate i “smjeste” u svoje srce, teško da će vam ikad okrenuti leđa. Ako vam zatreba njihova pomoć, biće uz vas.

Djevica

Djevice će vam pomoći da riješite bilo koji problem ili će mirno sjediti i slušati vas. Djevice su obično osobe kojima možete vjerovati. Podržavaće vas i kad treba i kad ne treba, a nikad vas neće izdati.

Vaga

Vage su dobre u stvaranju okoline bez stresa koja će vam pomoći da se smirite. Ako treba, pomoći će vam sa stvarima koje se vama ne rade ili će vam na drugi način davati podršku, barem svojom prisutnošću. Vage se ne boje da pokažu da su uz vas, a njihova suptilna podrška je najiskrenija.

Rak

Za Rakove ne postoji ništa važnije od podrške ljudima koje vole. Oni neće samo biti uz vas, nego će vam i riječima ili djelima pokazivati koliko vas vole. Ako ne znate da tražite pomoć, oni će znati da bi vam dobro došla, pa će vam pristupiti. Njihova je podrška gotovo bezgranična.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica