Ови хороскопски знаци само желе мир

B92
Ови хороскопски знаци само желе мир

Ако не можете ни да замислите да опростите неким особама које су вас повредиле, особе рођене у овим хороскопским знацима опраштају баш свима.

Оне то раде због личног мира и снажног вјеровања да су сви људи дубоко у себи добри.

Вага

По цијену да избјегну сукоб и свађу, Ваге су спремне све да опросте. Ипак, Ваге нису наивне па ће вас, ако сте их једном разочарали, држати на дистанци да се то не би поновило.

Водолија

Иако су врло хировити и понекад чак агресивни, Водолије се врло брзо одљуте, јер су склони рационализацији сваке ситуације како би је оправдали сами себи. Они вам неће рећи да су вам опростили, али ће вам с временом то показати држећи се на дистанци попут Вага.

Рибе

Особе рођене у знаку Рибе због своје изражене емотивности врло брзо се увриједе, али врло брзо и опраштају. Оне послије одређеног времена пронађу оправдање баш за свакога, што понекад и није најбоље. Међутим, једноставно су такве.

Рак

Из истог разлога као Рибе, Ракови вођени емоцијама увијек смогну довољно снаге да опросте и онима који су их јако повредили. Њима је најважније да ни с ким нису у свађи и да им у животу влада мир, што неки често знају да злоупотребе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана