Овај хороскопски знак тежак је као црна земља

Агенција
Овај хороскопски знак тежак је као црна земља

Овај хороскопски знак носи неславну титулу најиритантнијег знака зодијака, управо зато што је у стању да закомпликује и најједноставнију ствар на свијету.

Ријеч је о Дјевици.


Дјевица обожава да анализира, а то се односи на дословно све ствари у животу – од људи, до поступака, одлука… Многе уморе својом тачношћу, али Дјевице не умију другачије да живе.

Непопустиљива је и своју замисао воли да изгура до краја, а једна од главних особина је њена превелика критичност и брига. Управо ове двије ствари им људи највише замјерају, а у стању су да нервирају.

Припадници овог знака су и праве естете - код њих све мора бити у савршеном реду. То значи да ће у неким ситуацијама показати невјероватну жељу за контролом особа до којих им је стало, а то често зна да нервира њима блиске људе. У случају да урадите нешто што им се не допада, односно лоше је по њих, Дјевице вам то никада неће заборавити.

Свакако, Дјевице имајуи бројне позитивне особине, као што су сналажљивост, саосјећајност, јачина. Одлични су пријатељи, те ће увијек у тешким ситуацијама бити први који ће вам помоћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана