Ова три хороскопска знака имаће највише среће у љубави у мају

B92
Ова три хороскопска знака имаће највише среће у љубави у мају

Љубавне игре, флертови, завођење и велики изазови обиљежиће мајске дане три припадника зодијака.

 Нарочито треба да се пазе они који су у браку јер много тога стављају на коцку, а врло лако би због помућеног ума и краткотрајне страсти могли да изгубе оно што су годинама градили. Сазнајте који су то хороскопски знаци којима мај 2018. године неће бити ни најмање монотон на емотивном плану.

Близанци

Венера, владар куће љубави Близанца, у Близанцима је све до 19. маја 2018. године. Ваше љубавне жеље биће израженије или ћете их ви директно изразити, без задржавања. Упустићете се у флертове, освајање, љубавне игре, завођење и изазове. Уживаћете у пажњи коју ће вам поклонити особа која вас привлачи. Пазите, немојте слати погрешне сигнале! Жеђ за флертом може се погрешно протумачити, имајте то на уму, посебно ако сте у браку. Током маја очекујте искушења, укључујући и она екстремна, али немојте све стављати на коцку. Јупитер, владар партнерства и брака Близанаца, прави тригон с Нептуном. То је аспект који отвара врата романтици, помирењу и откривању заједничких идеја и циљева. Након 18. маја већина Близанаца уживаће у подршци и разумијевању вољене особе или ће досећи тачку у којој брак неће бити монотон или обавезе неће бити само нешто што се мора одрадити. Ипак, неће све бити мед и млијеко. У периоду од 25. до 27. маја 2018. године пожелећете да будете сами, нећете отворено показивати своју љубав или ћете сматрати да вас вољена особа не цијени довољно или да се понаша себично. На неки начин веза у вашем односу може бити новац. Ограничења ће вам помоћи да спознате да ли је ваша веза грађена на солидним темељима или није.

Водолија

Прве двије декаде маја 2018. године доносе потешкоће у комуникацији с вољеном особом. Лако ће доћи до свађе, а главни разлог би могао бити новац. Новац би могао бити и главна веза међу вама. Разговараћете о старим темама и неке тајне могу испливати, па се узајамно повјерење може изгубити. Вољена особа биће незадовољна начином на који располажете заједничким средствима, може се радити о кредиту за некретнину или о позајмици. Немојте ни покушати побјећи од обавеза и признајте своје грешке! Одвојите вријеме за породични живот и за дјецу, иако бисте радије изашли с друштвом. Марс улази у Водолију 16. маја 2018. године и могли бисте постати мало пакосни. Припазите да не увредите вољену особу. Након 21. маја када Сунце, владар куће партнерства, улази у вашу кућу љубави, ствари постају боље. Вратиће вам се добро расположење и жеља за играњем и флертовима, а могли би ући и у нову везу. Имаћете успјеха у покушајима освајања особе која вас привлачи. Ако сте у браку, могли бисте доћи у искушење, али то вам не савјетујемо! Нађите ствари у којима уживате и ви и вољена особа и дружите се више.

Рак

С ретроградним Јупитером у кући љубави Рака и ретроградним Сатурном у вашој кући веза, имаћете пуно посла у љубавном животу. Велики љубавни упоредни хороскоп: ево који знакови се најбоље слажу, а који немају заједничку будућност. Не можете очекивати да се догоде чуда. Будите стрпљиви, одлучни и немојте се хватати за прошлост! Све до 16. маја 2018. године Марс је заједно са Сатурном и Плутоном у кући веза Рака, мутећи воду и гурајући вас у акцију. Поставићете се зрело према обавезама. Ако сте у дужој вези и вољена особа жели брак, а ви се не осјећате спремно или осјећате притисак, затражите још времена, отворено и искрено. Свађа и неочекиваних преокрета биће више у периоду од 11. до 19. маја 2018. године, а након тога помирење. Вољеној особи немојте замјерати. Подстакните је на разговор и заједно покушајте да нађете рјешења. Ово је добар период да одредите заједничке планове и циљеве. Марс, планета љубави Рака, улази у вашу 8. кућу и означава период у којем ће вас преплавити страст, догодиће се фатална привлачност и биће искушења. Чак иако сте дуго заједно и може се чинити да више нема наде, ваш љубавни живот биће зачињен и преплавиће вас страст. Будите опрезни, постоји ризик да уђете у компликовану везу у којој ће бити доста сукоба или бисте могли бити остављени с емоционалним ожиљцима. Венера, планета љубави и веза, улази у Рака 19. маја 2018. године и подстиче друштвени живот. Захваљујући томе ваши усамљенички дани привешће се крају или ћете изаћи из рутине у љубавном животу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана