Ова три хороскопска знака ће вас варати с ким год стигну

Глас Српске
Ова три хороскопска знака ће вас варати с ким год стигну

Њима је невјера у крви, те при првом проблему у вези знају да се удаље и потраже новог емотивног партнера. Некога ко ће им подићи его и унијети нови ниво енергије у вези.

Питате се који знаци су највећи прељубници? Према зодијаку, ријеч је о ова три знака.


Близанци

Заводљив и шармантан, Близанац нема проблем да привуче пажњу супротног пола, Он плени својом харизмом и, напросто, нико не остаје имун на њега. Мана му је што му веома кратко траје пажња и фокусираност, те заједно са неодлучношћу, овај знак зна и те како себи да закомпликује емотивне односе. Погађате, ријеч је о шарању, јер када се створи прилика која у њему пробуди страст, тешко ће моћи да јој одоли. Близанци су веома захтијевни партнери, а често траже више него што дају.

Лав

Ватрени Лавови морају бити у центру пажње, гдје год да се налазе. Жене у овом знаку су праве краљице драме, своје жеље стављају испред свих и свега. Ако се не осјете довољно битно, или ако се осјете потцењено, често дижу нос и показују своју најгору страну личности. У случају да у вези немају сву пажњу, поштовање и подршку свог израбраника, оне ће се лако окренути другом партнеру. И неће им бити жао због тога.

Вага

Вага је краљица флерта. Она обожава да упућује и добија комплименте, а то је својеврсна храна за њен его. И када је најзаљубљенија и у потпуности посвећена свом партнеру, она ће и даље настављати да заводи са стране, а често то може да прерасте у нешто више. С обзиром на то да је естета, Вага пада на похвале за свој изглед, а њихову пажњу освојиће особа која је лијепа, заводљива, али и опуштена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана