Ова два хороскопска знака је најлакше одвући у кревет: Један је Лав, а други...

Глас Српске
Ова два хороскопска знака је најлакше одвући у кревет: Један је Лав, а други...

Иако никада не би сврстали себе у похотне хороскопске знакове, истина је да особе рођене у ова два знака обожавају сексуалне експерименте и акцију у кревету.

Лав

Рођене вође, без проблема ће вам ставити до знања да им се свиђате, али исто тако ће одреаговати на флерт. Ако осјете велику сексуалну привлачност, показаће своје заводничке способности и урадиће све да вас освоје. Када је ријеч о афинитетима у кревету, Лавови преферирају жесток и активан секс и позе у којима могу све да посматрају. Веома су страствени и оргазмом ће вас одвести до звијезда. Пале се на комплименте, те ако му уручите који, будите сигурни да ће вам захвалност и те како показати. Одговарају му Овнови и Ваге.

Шкорпија

Мистичне Шкорпије су више пута од астролога проглашиване најсексуалнијим знаком. И заиста то и јесу. Њихова тајанственост, магентни шарм и опасан поглед су неодољиви многима, и заиста није потребно много тога да ураде како бисте своју изабраницу одвели у кревет. Иако су веома ексцентрични у кревету, имају бујну машту и спремни су све да пробају, припадници овог знака воле мажење и дуге пољупце. За њих кажу да воле секс више него било шта, а највише им одговарају Ракови, Бикови, Стрелчеви, али и Ован.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана