Ова четири знака ће вас за час увући у невољу

Агенција
Ова четири знака ће вас за час увући у невољу

Због свог бунтовничког понашања, слиједећи знаци зодијака вас могу увући у невоље и непријатне ситуације које могу штетно да дјелују по вас и ваш живот.

Ипак, не можете помоћи себи и свеједно ћете их вољети, пише "Мystical raven " а преноси Атма.


Они су паметни, страствени и најбоље вође које сте икада видјели. Они су очито најсамоувјеренији и најинспиративнији хороскопски знакови, али пречесто гурају границе толико да их је тешко подносити.

Ако тражите мало ризика у животу, позовите неке од ових знакова у вечерњи излазак. Ако сте задовољни са својим срећним, сигурним животом, избјегавајте их у широком луку.

Шта год да вам треба да узбуркате свој живот, ови знакови то имају.

Читајте даље и сазнајте који хороскопски знак ће вас увући у невољу (што може бити добро … ако вам се такве ствари свиђају)

Рак

Он је спреман на све. Дословно све.

Ако убаците неку интригантну идеју у његову главу, он већ планира како ће све то испасти. Врло је маштовит и смислиће најлуђи сценарио и тражиће од вас да пробате то с њим. Не заборавите кутију прве помоћи!

Његове емоције воде игру тако када удружите снаге да савладате задатке, његове емоције ће држати узде. Његова немогућност да размишља логично ће вас увући у велику невољу. Комбинација његове ћудљивости (промјене расположења, депресије) и тврдоглавости је рецепт за катастрофу.

Ракова страст се може чинити надахњујућа, али ће вас довести до тога да ћете завршити завезани за пањ, јер он има велику страст према спашавању дрвећа. Пазите се, јер ће вас увјерити у било што за његову личну корист.

Лав

Лав има дуг језик и користи га да каже оно што му је на уму! Браво! Међутим, може увући друге у велику невољу са својом самоувјереношћу. Врло је експресиван.

Његови изрази лица сами по себи могу бити несташни, стога се не ослањајте на њега да држи равнотежу у стресним ситуацијама. Он ће рећи онако како јесте и ако не можете то да поднесете – држите се подаље.

Из мог личног искуства с Лавовима – он може бити лиен до те мјере да га морате избацити с кауча и укинути Нетфлиџ. Уколико сте зависни од преждеравања и гледања ТВ-а или чипса, будите опрезни с Лавом, јер ће вам он омогућити да то радите.

А када помислите да можете одолијети његовом бунтовништву и играти на сигурно, он ће вас поново увући у игру. Он је неодољив и доминантан. Попут муве у замци, он ће вас зграбити и преобратити вас на своје шефовске начине. Уосталом, он јесте краљ џунгле.

Шкорпија

Као водени знак, Шкорпија може задржати мирно и хладно понашање док се извуче из доста тога. Ви, с друге стране, не смијете да јој дозволите да буде бунтовник, а ви његова пратња, јер ће вас увући у невољу.

Она је краљица таме и тајновитости. Док може успјешно да чува тајну, ви ћете се с друге стране избрбљати и упасти у невољу. Она је такође екстремно искрена. Мислите ли да га поведете на важну умјетничку изложбу – немојте!

Уколико Шкорпија мисли да слика насликана прстима изгледа грозно, рећи ће то свима у просторији.

Стрелац

Чувајте се њега … Стрелац је свакако енергичан и оптимистичан, али та енергија је превише другима да би издржали. Натјераће вас да радите ствари које вам нису пријатне, ствари којих се стидите или због којих ћете жалити заувијек.

Извињавам се што сам тако оштра, али он је дивљак у бити и може вас увући у велике невоље! Он такође воли да се шали, што је све добро и забавно док га не схватите озбиљно.

Он ће рећи да би било смијешно да вашим пријатељима који чекају испред клуба покажете задњицу. Оснажени његовом енергијом, ви то урадите и слиједеће што се догоди, ухапшени сте због недоличног понашања. То вам се догоди кад вјерујете Стрелцу.

Може превише да анализира ствари. Када само желите да останете изван драме, он вас увлачи поново у њу. Његово претерано анализирање чини мале ствари већима него што треба да буду и наћи ћете се због тога у свијету невоља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана