Ona je najbolja žena Zodijaka

Ona je najbolja žena Zodijaka 08.03.2018 22:22 | B92

Njena najveća snaga leži u dva pobjednička kvaliteta koje posjeduje - osjećajnost i strpljivost. Blage je naravi, ali to ne znači da se njome može manipulisati. O mnogo čemu ima čvrsto mišljenje koje se teško može promjeniti, a ako neko pokuša da "testira" njene granice, probudiće njen vatreni temperament. Ona je - žena Bik!

Ipak, ova dama izbjegava da pokazuje svoj temperament, jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti.


Voli prirodu i najviše od svega želi da živi u prijatnom i raznobojnom okruženju.

Nije avanturista i ne voli da rizikuje, zbog čega ne zna najbolje da se nosi sa naglim promjenama. Bolje funkcioniše u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promjene, već ih izazovu neki spoljni faktori. Ipak, kakva god joj iskustva život donese, brzo uči iz njih i vrlo vjerovatno neće dva puta ponoviti istu grešku. Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova.

U vezi nikad ne švrlja, a jednom kada se obaveže to je vjerovatno zauvijek. Muškarac koji želi da je osvoji mora da bude spreman na dosta udvaranja i zavođenja, jer to je put do srca ove žene.

Ljubavne partnere često iznenadi svojom virtuoznošću u krevetu. Seks doživljava kao zemlju fantazije u koju bježi od zemaljskih aspekata života. Strastvena i nežna, razmaziće partnera u spavaćoj sobi, ali i izvan nje.

Ljubavne odnose voli da začini seksi razgovorima i lukavim zavođenjem.

Ipak, manje joj je važno što joj partner govori, već su joj bitnija njegova djela.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica