Она је најбоља жена Зодијака

Она је најбоља жена Зодијака 08.03.2018 22:22 | Б92

Њена највећа снага лежи у два побједничка квалитета које посједује - осјећајност и стрпљивост. Благе је нарави, али то не значи да се њоме може манипулисати. О много чему има чврсто мишљење које се тешко може промјенити, а ако неко покуша да "тестира" њене границе, пробудиће њен ватрени темперамент. Она је - жена Бик!

Ипак, ова дама избјегава да показује свој темперамент, јер у животу тежи равнотежи и сигурности.


Воли природу и највише од свега жели да живи у пријатном и разнобојном окружењу.

Није авантуриста и не воли да ризикује, због чега не зна најбоље да се носи са наглим промјенама. Боље функционише у рутини и једноличности, због чега готово никада не тражи сама велике животне промјене, већ их изазову неки спољни фактори. Ипак, каква год јој искуства живот донесе, брзо учи из њих и врло вјероватно неће два пута поновити исту грешку. Један је од најпреданијих и најоданијих хороскопских знакова.

У вези никад не шврља, а једном када се обавеже то је вјероватно заувијек. Мушкарац који жели да је освоји мора да буде спреман на доста удварања и завођења, јер то је пут до срца ове жене.

Љубавне партнере често изненади својом виртуозношћу у кревету. Секс доживљава као земљу фантазије у коју бјежи од земаљских аспеката живота. Страствена и нежна, размазиће партнера у спаваћој соби, али и изван ње.

Љубавне односе воли да зачини секси разговорима и лукавим завођењем.

Ипак, мање јој је важно што јој партнер говори, већ су јој битнија његова дјела.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица