Natprosečno inteligentan: Ovaj znak sve shvata i zna mnogo prije ostalih

B92
Natprosečno inteligentan: Ovaj znak sve shvata i zna mnogo prije ostalih

Zahvaljujući svojoj prirodi, inteligenciji i moći zapažanja, ovaj znak sve primjećuje oko sebe.

Riječ je o znaku Riba.


Dvije njihove najizraženije osobine su duboka intuicija i razvijena empatija, koja im omogućava da shvate i proniknu u sve, mnogo prije drugih.

Oni osjećaju mnogo dublje, te su u teškim trenucima izuzetna podrška prijateljima. Ne morate ni da izgovorite, oni već znaju da imate problem. Nažalost, taj problem često doživljavaju lično, kao da se dešava njima.

Ribe imaju ogromnu moć zapažanja i od njih ništa ne možete da sakrijete. Za to je odgovorna duboka intuicija, a pripadnici ovog znaka se često i oslanjaju na nju.

Ovi znaci jednostavno analiziraju i procjenjuju situaciji oko njih, najtačnije shvataju dešavanja, kao i ljude iz okruženja. Ipak, mana je što zbog toga mnogo pate.

Kao veoma empatičan znak, Riba će moći da razumije i neke od najgorih postupaka svojih prijatelja. Ali, iako na prvu ih osudi, ona će ih razumijeti. Kada je riječ o konfliktima, ovaj znak možda nikad ne zaboravlja, ali lako prašta.

Pored patnje koja im donosi empatija, Ribe su znak koji se teško snalazi u stvarnosti, te za njih se kaže da žive u imaginarnom svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana