Најтачнији љубавни хороскоп за 2018.: Овај знак ће бити вољен до коске

Б92
Најтачнији љубавни хороскоп за 2018.: Овај знак ће бити вољен до коске

Испраћамо 2017. и за многе знаке је то добро. Астролошки аспекти једном знаку доносе разне немире, љубавне изазове. Да ли сте међу њима? Прочитајте најпрецизни љубавни хороскоп за 2018. годину.

Близанци иако сте мислили да сте са изласком Сатурна из поља брака ставили тачку на неки неповољан дугогодишњи период, очигледно је да то није баш тако. Година у коју улазите неће бити толико компликована као оне раније, али ће донијети велике промјене и осцилације у битним партнерствима. С друге стране, ова позиција слободнима доноси велики број авантура, уживање, али тешко везивање и сталност.

Рибе су знак који је претрпео велике ударе од стране Сатурна током претходних пар година, а сада улазите у вријеме када можете коначно да се помјерите са мртве тачке у многим сегментима, а нарочито по питањима љубави. Биће ту тајни, биће ту компликација и промјена, али ћете најзад осетити шта значи истински вољети и бити вољен.

До коске.

За Шкорпије је љубав уз њих током цијеле године. Догодиће им се тачно оне приче које су вам намијењене. Уживајте, ово је ваше вријеме…

Више детаља за сваки хороскопски знак прочитајте ОВДЈЕ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана