Najseksepilnija osobina svakog znaka: Lavovi osvajaju šarmom, Ovnovi igraju na strast

Najseksepilnija osobina svakog znaka: Lavovi osvajaju šarmom, Ovnovi igraju na strast 18.07.2018 00:15 | B92

Svaki horoskopski znak ima neku svoju naročito privlačnu erotsku notu.

 Kad se sve sabere i oduzme, ispada da je seksepil nešto što nije vezano za izgled, nego nešto na prvi pogled netipično – a opet uzbuđuje muškarce. Donosimo što je “mala tajna” svakog horoskopskog znaka.

Ovan: strast

Rođeni u znaku Ovna su samostalni i impulsivni – što obično dolazi u kompletu s tvrdoglavošću. Zbog toga nas osobe rođene u znaku Ovna brzo uvuku u svoj vrtlog te nas vrte oko malog prsta svojim neodoljivim šarmom i duhom.

Bik: uspjeh

Bikovi su rođene vođe i zadovoljavaju se samo najboljim. A pošto je uspjeh sam po sebi seksi, ovaj horoskopski znak je zbog svoje uspješnosti i ambicioznosti jako visoko na ljestvici seksepila. Bikovi su majstori da se brinu o nekome, znaju šta je dobar ukus i cijene luksuz, a partnera razmaze od glave do pete.

Blizanci: mudrost

Blizance svi vole da slušaju jer su sjajni govornici i pripovijedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvjezdani znak naginje i muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost u isto vrijeme je privlačna i opasna.

Rak: nepredvidljivost

Rakovi su totalno nepredvidljivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidljivost čini ih toliko privlačnima drugima.

Lav: šarm

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca munjevitom brzinom. Njegova energija, zajedno s toplinom, čini ih simpatičnima – ali i egoistima željnim pažnje – jer konstantno traže priznanje, ljubav i pohvalu.

Djevica: inteligencija

Ko želi intelektualne rasprave, treba da izlazi s Djevicom. Osobe rođene u tom znaku su orijentisane na riješenje problema i pegantne su. Te kognitivne prednosti često, nažalost, prelaze u nerealnost. Zbog toga su kod njih emocije i realan život često u sukobu. Ali, Djevice će sve dati za ljubav i spadaju među najvjernije horoskopske znakove.

Vaga: senzibilnost

Osobe rođene u znaku Vage nisu samo dubokoumne, nego su i pune razumijevanja i senzibilne. Doduše, nekome će se otvoriti tek nakon nekog vremena, ali kad neko dobije njeno poverenje, držaće se te osobe. Vage rado predaju kontrolu drugima i dobro se osjećaju s dominantnim osobama. Kad je riječ o problemima ili osjećanjima, pravi su spasioci u nuždi.

Škorpija: mračna mističnost

Škorpije imaju tamnu, skrivenu, drsku stranu – a to ih čini fascinantnim osobama. Sa Škorpijama može da se doživi puno uspona i padova. Te osobe su ekstremi i majstori zavođenja.

Strelac: dobrota

Strelčevi preplavljuju druge ljubavlju i sklonošću. Srce im je na jeziku i vole da se otvore drugima. Iskrenost i vjernost najvažnije su za rođene u ovom znaku – ako to neko iskoristi na loš način, mora da računa na posljedice, jer rođeni u znaku Strelca nisu skloni opraštanju.

Jarac: smirenost

Jarci isijavaju nevjerovatan unutrašnji mir, strpljivi su i ostaju vjerni svojim principima. Nažalost, skloni su zatvorenosti i rado druge drže “na ledu” prije nego što im povjeruju.

Vodolija: jedinstvenost

Vodolije su nevjerovatno šarmantni, a nisu toga ni svjesni. Često je razlog tome nedostatak samopouzdanja.

Ribe: fleksibilnost

Osobe rođene u znaku Ribe su sjajne u krevetu, a odlikuje ih još i spontanost. Čvrsto vjeruju svojim osećanjima, pa ponekad djeluju malo naivno. Međutim, ne smije se brkati njihova naivnost sa bezazlenošću – jer Ribe su itekako drske i neće nikome da ostanu dužne.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica